Hästkrig på Kungsgatan

Oj, oj, oj! Sa jag inte att det skulle bli hård konkurrens på Kungsgatan? Men inte ens jag kunde ana att det skulle bli fullskaligt krig med gerillametoder.

Idag öppnar nya Hööksaffären på Kungsgatan. Reklam har gjorts, pressmeddelanden har skickats ut och VIP-gäster bjudits in. Men viktigast av allt är att reklamskylten på telefonkiosken (ja, det finns faktiskt några sådana kvar) utanför Häst & Hundhuset tvärs över gatan har abonnerats av Hööks som har smält upp en glassig bild på en häst och meddelandet om att Hööks öppnar den 7 februari.

Hur svarar då Häst & Hundhuset? Jo, de har tapetserat igen sina skyltfönster och satt upp lappar där det står att de har grand reopening, en exklusiv heldag. Det verkar som om de är redo att skapa sig en tydligare profil, som jag efterlyste häromdagen. Gissa när det här bryter ut! Jo, den 7 februari – idag. Fasiken, att jag har så mycket att göra på jobbet nu, annars hade det varit en riktig heldagsföreställning att beskåda hästkriget på Kungsgatan. Får försöka smita förbi på lunchen eller på väg hem efter jobbet. Det här vill jag inte missa!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.